Skiën na je 65e 

Februari 2020, geschreven door Kryschja

Je bent de 65 gepasseerd: de leeftijd waarop je overal korting begint te krijgen in Nederland. In musea, het openbaar vervoer, theatervoorstellingen, noem maar op. Eigenlijk wil je ook nog even een weekje gaan skiën, maar daar krijg je geen korting op je skipas omdat je 65-plusser bent. ‘’ben ik dan te oud?’’ vraag jij jezelf af. Wij kunnen je verklappen: Nee, dat ben je zeker niet!

Je bent nooit te oud om te skiën

Zoals we al zeiden: 65-plusser zijn betekent niet dat je te oud bent om te skiën. Het gaat wellicht iets minder snel dan toen je 28 was, misschien durf je ook iets minder goed, je denkt wat meer na over de gevaren van het skiën én je bent iets minder soepel. Allemaal geen probleem! Hoewel het natuurlijk van belang is dat je nog altijd beschikt over een bepaalde mate van vitaliteit en sportiviteit, hoef je niet persé in staat te zijn om met gestrekte benen je tenen aan te raken met je vingers.

Wintersport blog : Skïen na je 65ste
Wintersport blog : Skïen na je 65ste

Toch een beetje onzeker om nog op de ski’s te stappen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je toch een beetje onzeker bent om weer op de ski’s te stappen. Je hebt bijvoorbeeld al vijf jaar niet geskied, of misschien ben je vier maanden geleden nog met de fiets gevallen wat je eraan herinnert heeft hoeveel pijn je oude botten kunnen doen. Maak dan gebruik van de privélessen die worden aangeboden bij Skischool Snowsports Mayrhofen! Dit is zeker even een flinke investering, maar dit zal ook terug te zien en te voelen zijn in jouw skiën. Met de tips van onze skileraren krijg jij gelijk een stabielere houding en voel je je gelijk weer een stuk zekerder op de latten. Dan kun jij de volgende dagen gewoon weer met de rest van de groep mee!

Niet 65+ maar wel ‘’oud’’ en onzeker?

Ook voor jou geldt natuurlijk bovenstaand advies! Ben je nog vitaal, ben je nog enigszins sportief en zou je graag weer eens op de ski’s stappen? Boek dan gelijk je lessen bij Skischool Snowsports Mayrhofen zodat onze leraren jou kunnen helpen weer zelfverzekerd op de ski’s te stappen.

 

Wintersport blog : Skïen na je 65ste

BETAAL VEILIG & MAKKELIJK

Nieuwsbrief

© SNOWSPORTS MAYRHOFEN          PRIVACYBELEID          DISCLAIMER          COOKIES